Pizzaovn på hjul stemningsbillede

Chef Holmgaard – Lej En Pizzaovn

Lej en pizzaovn

Vi har to forskellige pizzaovne at vælge imellem.

Tilvælg pizzaer og drikkevarer nedenfor.

Tilbehør til din pizzaovn

Når du lejer en pizzaovn hos Chef Holmgaard, har du også mulighed for at tilvælge pizzaer, der er klar til at komme i ovnen, forskellige slags øl og vin, samt et udvalg af salater.

Lej en Pizzaovn til dit næste event!

Kunne det ikke være fedt, at stille op til næste fest med den helt rigtige pizzaovn, så du kan serverer autentiske, frisklavede pizzaer til dine gæster.

Vi har to slags pizzaovne du kan leje. Den store på en trailer (pizzaovn på hjul), udstyret med brænde og pizzaskovle, og en vejledning i både opstart og bagetider. Den anden lidt mindre Pizzaovn (pizzaovn mini), som du kan have i bagagerummet, men hvor du stadig bager dine pizzaer færdig med stil.

Pizzaovn på hjul

Pizaovnen lejes inkl. brænde, pizzaspader og en guide til, hvordan du laver de absolut bedste pizzaer til dine gæster. Du kan afhente traileren fra kl. 10, og den skal være retur ved endt leje senest 8.30 den aftalte dag.

Lej pizzaovn på hjul →
Pizzaovn på hjul

Mini pizzaovn

Mini pizzaovn kan fragtes i bagagerummet i din bil. Pizzaovnen lejes inkl. brænde, pizzaspader og en guide til hvordan du laver de absolut bedste pizzaer til dine gæster. Du kan afhente pizzaovnen fra kl. 10, og den skal være retur ved endt leje senest 8.30 den aftalte dag.

Lej mini pizzaovn →

Hvis der er specielle ønsker til pizzaerne, kan du kontakte os på mail, men ellers laver vores huskokke et bredt udvalg af vores forskellige pizzaer, så der er til enhver smag.

Luk
Bestilling (1)

Subtotal: 3.425,00 kr. (inkl. moms)

Se kurvKasse

1